Menü

Weboldal készítés

Bevezető

Mikor a kilencvenes évek vége felé első weboldalainkat készítettük az Internet még egészen más volt mint manapság és természetesen a weboldalakkal szembeni elvárások is nagyon különböztek a maiaktól. Az utóbbi években a webet elsősorban az üzleti és marketing céloknak történő megfelelés formálja. Kiemelten fontos lett a figyelem felkeltés, a hatékony információközlés, a kiemelkedő felhasználói élmény valamint a kereshetőség, hiszen a látogatók többsége valamilyen keresőrendszeren keresztül jut el a weboldalra. A blogok elterjedésével párhuzamosan egyre nagyobb igény mutatkozik a letisztult, áttekinthető megjelenésre, a könnyű olvashatóságra az animált tartalmak háttérbe szorítása mellett.

Ebben a gyorsan változó közegben próbáljuk meg ügyfeleinket támogatni úgy, hogy a lehető legtöbbet profitáljanak az Internet adta üzleti lehetőségekből.

Egyre több és több weboldalt látogatunk meg naponta, kiemelten fontos, hogy az oldalon lévő tartalom jól strukturált, könnyen olvasható legyen, emellett pedig tegye lehetővé a cikkek mentését, továbbítását, megosztását és nyomtatását.

Az információ egyre gyorsabban évül el, a közösségi oldalak percenként frissülnek és hozzá is szoktatják a látogatókat a nagyobb információ igényhez. Ezek után az a weboldal, amelyet hetekig nem frissítenek, a látogatók és a keresőrendszerek számára is kevésbé értékes lesz, így hátrébb kerül a helyezésekben.

Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, gyakrabban kell frissíteni az oldalt, amely CMS (tartalomkezelő rendszer) nélkül nehéz feladat. Éppen ezért a weboldal készítés mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az „utógondozás”, vagyis a kész weboldal folyamatos frissítése, a keresőoptimalizálás, látogatottság és kereső helyezés figyelés.

Mi kell a sikerhez 2017-ben?

Sorra vennénk röviden melyek azok a szolgáltatások, amelyekkel elősegítjük ügyfeleink weboldalainak hatékonyságát:

  • A konkrét munkát megelőző alapos piackutatás, a versenytársak, konkurencia felmérése
  • Egyedi grafika és arculat amely az információ átadást helyezi előtérbe
  • Áttekinthető, jól kezelhető oldal szerkezet, navigáció
  • Eszköz függetlenség (mobiltelefon, tábla gép optimalizálás)
  • Keresőoptimalizáltság
  • Közösségi oldalak támogatása
  • Tartalomkezelő rendszerrel történő (CMS) frissíthetőség

A weboldal készítés menete

Kérje árajánlatunkat weboldal készítésre!

Megkeresésére 6 órán belül válaszolunk.

Kissé elfogultan azt mondanám, minden marketinges álma egy ilyen kivitelező. A közös munkához mindig proaktívan álltak hozzá és mindenből a legtöbbet hozták ki, időben. ... A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk és örülünk, hogy a Usernetet ajánlották nekünk, így mi is jó szívvel ajánljuk őket.

Bak Bernadett
marketing vezető
Duna Elektronika Kft.  

... a Google találati listáin termékeink az első tízbe kerültek így cégünk láthatósága jelentősen javult. A fejlesztés során a Usernet nemcsak kreatív de együttműködő is volt, ezért új honlapunk néhány hét alatt elkészült. ... A cég szakmai háttere, ügyfélorientált viselkedése és nagyszerű munkája alapján mindenkinek ajánlom a Usernet Kft-t! 

György István ügyvezető igazgató Dió-Szoftver Kft  

Kiemelt Ügyfeleink

Ügyfeleink között tudhatjuk az alábbi vállalatokat

Referenciáink

Válogatás az elmúlt 16 év több száz referenciája közül