Menü

Munkáink

Piaconline

A Piac Online weboldal 12 Budapesti piac és csarnok weboldalát fogja össze. A site kiemelt funkciója az árfigyelő, amely 48 termék árát hasonlítja össze diagram formájában, illetve az üzletkeresővel összekötött interaktív térkép.

Az árfigyelőt úgy programoztuk le, hogy egy excel táblázat importálásával az adminisztrációs rendszerből villámgyorsan frissíthető legyen.

Klikkmánia

Egy külsős webdesignerrel és grafikussal együttműködve készült el a Klikkmánia weboldala. A site a manapság divatos egyedi illusztrációkkal nem csak tartalmában, de megjelenésében is kiemelkedik a versenytársak közül.

Trocellen Automotive

A Trocellen GmbH automotive üzletágának német vezetése minket bízott meg új weboldaluk fejlesztésével.

Process Solutions hivatalos weboldal

A Process Solutions a legnagyobb hazai könyvelő cég, több, mint 350 alkalmazottal.

WordPress weboldaluk rendkívül alapos tervezést követően került lefejlesztésre. A több hónapos fejlesztési fázis végén sok poztív visszajelzést kaptunk a projektben résztvevőktől.

A projekt végeztével karrier oldaluk lefejlesztésével is minket bíztak meg.

Trocellen GmbH corporate and business unit websites

A Trocellen GmbH 6 országban 600 alkalmazottat foglalkozó vállalat, amely térhálós polietilén habokat gyárt. Termékeik megtalálhatók az autóiparban, professzionális sport eszközökben és az építőiparban is.

4 évvel ezelőtt készítettük a vállalat előző weboldalát, eljött az ideje a váltásnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a weboldalak megújítását ismét a Usernet nyerte el.

A projekt során a központi (corporate) oldal mellett nem kevesebb, mint 9 üzletági oldalt is készítettünk.

Martontej

A Martontej arculatának megújításával párhuzamosan új weboldala is készült, amely teljes termékpalettájukat bemutatja.

Endurescreens

MixYourNature

Michelin webalapú fájlkezelő alkalmazás

A Michelin anyacégtől jött a megbízás, hogy fejlesszünk egy olyan közös hozzáférésű jelszóvédett fájlkezelő felületet, amelyen keresztül el tudják juttatni dokumentumaikat a viszonteladóik felé. Azért nem egy már meglévő fájlkezelő alkalmazást választottak, mert megjelenésében és működésében is teljesen az igényeikre szabott webalapú szoftverre volt szükségük.

A kész akár mobilon is használható alkalmazás egy olyan felületet biztosít, amelynek segítségével a Michelin 9 márkájának összes dokumentumát meg tudja osztani 22 ország több száz viszonteladójával. A többszintű jogosultságkezelés lehetővé teszi, hogy minden felhasználó csak a hozzá tartozó régiók és márkák anyagaihoz férjen hozzá.

Comnica telecommunication and contact center services

A UHU Systems nevet és teljes arculatot váltott és Comnica néven folytatja tovább a jövőben. Jelen voltunk a teljes arculatváltási folyamatnál, a brand identitás kialakításánál. Az új logó tervezésése és a teljes arculat kialakítása után pedig elkészítettük a cég weboldalát. Rövid határidő állt rendelkezésre, ennek ellenére egy minden részletében egyedileg megtervezett weboldalt sikerült elkészítenünk, amely az átadás után folyamatosan bővül új tartalmakkal.

B+N Referencia Zrt

A B+N Referencia Zrt egy 2800 alkalmazottat foglalkoztató hazai cég, akik takarítással és műszaki üzemeltetéssel foglalkoznak. Régi weboldaluk elavult volt és nem mobilra optimalizált, ezért sürgetővé vált egy új oldal megtervezése és elkészítése.

A brief alapján a cégnek egy olyan weboldalra volt szüksége, amely hagyományos felépítésű, de hatékonyan mutatja be tevékenységüket és támogatja a brand-et.

Optimuminfo

Vylyan Pincészet Borból lett művészet microsite

A Vylyan Pincészet 25 éves évfordulója alkalmából készült az a rendhagyó válogatás, amelynek címkéit hét kortárs író és költő egy-egy verse és novellája valamint az ezekből készült egyedi rajzok díszitenek. A microsite ezt a kollekciót mutatja be.

Sebkezelés

A Harmann Rico Hungária Kft egy gyógyszeripari cég, amely több főbb termékeit bemutató weboldallal is rendelkezik. A mi feladatunk a sebkezeléshez kapcsolódó termékek bemutatására egy olyan weboldal segítségével, amely egyszerre két igen eltérő célközönséget szolgál ki: a végfelhasználóknak szóló publikus oldal mellett van egy jelszó védett felület is, ahol a orvosok, gyógyászatban dolgozók kapnak meg minden szakmai támogatást munkájukhoz.

Deáky Kft

A Deáky Fishing Kft az egyik legnagyobb hazai horgász kellék gyártó. Kétnyelvű webshopjukat úgy alakítottuk ki, hogy a teljes több ezer termékből álló készlet egyetlen excel táblázat beimportálásával frissíthető legyen.

A webshop a beérkező megrendeléseket automatikusan adja fel a számlázó szoftver felé, ezzel megkönnyítve az adminisztratív munkát.

Chatler.ai startup weboldal

A Chatler egy hazai fejlesztésű, amerikai befeketető támogatásával indult startup, amely a chatbotokra kínál hatékony alernatívát elsősorban nagyobb ügyfélszolgálattal rendelkező vállalalatok számára.

Feladatunk egy kiterjedt versenytárs elemzés után a cég weboldalának teljes újragondolása, újratervezése különös tekintettel a konverzió maximalizálásra és a lead gyűjtésre.

Prevital

Európa legnagyobb állateledel gyártójának, a PPF Europe-nak az egyik brand-je a Prevital, amelynek weboldalát szinte változatlan formában kellett újraépítenünk annak érdekében, hogy a régi fejlesztővel törént szakítás után a továbbfejlesztése és üzemeltetése ne okozzon problémát. És ha már újraprogramoztuk az oldalt, javaslatot is tettünk pár apró módosításra annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt.

Ábris Consult weboldal

Az Ábris banki informatikai szoftverek fejlesztésével foglalkozó vállalkozás. A cég és szoftver termékeinek arcualti megújítását követően készült el új weboldaluk.  

Marshall Ablakgyártó Kft

A Marshall Ablakgyártó Kft. számára fejlesztettünk egy olyan webshopot, amely egy teljesen egyedi, meglehetősen bonyolult konfigurátor segítségével teszi lehetővé a kiválasztott bejárati ajtó paraméterezését és megvásárlását.

1
2