Menü

Rólunk mondták

Ajánlás alapján bíztuk meg a Usernet csapatát új weboldalunk fejlesztésével. Döntésünk jónak bizonyult, remek munkát végeztek a cég szakemberei. Köszönet a segítőkész, korrekt hozzáállásukért. Biztos, hogy a későbbiekben is keresni fogjuk őket.

Ember ikon Ványolosné Csanádi Éva cégvezető Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

Az elmúlt évek során több cégünk honlapjának fejlesztését végezte a Usernet Kft. Mindig az elképzeléseinket figyelembe véve a lehető legoptimálisabb honlap felépítést hozták létre. Kreatív ötletekkel, hasznos tanácsokkal láttak el. Az általuk megújult honlapjaink letisztultak, átláthatóak, modernek. Köszönjük szépen a hatékony együttműködést! A közös munkát pedig folytatjuk…. :-)

Ember ikon Rápolthy Ágnes PR szakreferens L.A.C. Holding Zrt.

Köszönöm a munkájukat a weboldallal kapcsolatosan, ilyen rugalmasan és egyszerűen még senki nem készített weboldalt számunkra. További munkákkal is biztosan önt fogjuk keresni.

Ember ikon Gajdos Ferenc ügyvezető Fenster Türen Kft.

Ezúton szeretném megköszönni és kiemelni, hogy internetes karrierünk legtartalmasabb és leghasznosabb tanácsadásán vehettem részt tegnap. Örülök, hogy Önökre találtam. 

Ember ikon Bátonyi Zsolt Humanity Áruház Ügyvezető

Nagyon köszönöm a munkátokat és gratulálok a szép két új oldalhoz. Ez rengeteg munka volt! Reméljük a HR nemsokára érezni és élvezni fogja ennek gyümölcseit.

Ember ikon Kádár Balázs Managing Partner Bindermann

Nagy köszönet a fejlesztésért, az elmúlt hetekben való rendelkezésre állásárt és a „megértő” együttműködésért.

Ember ikon Gyüre István Senior Consultant Process Solutions

Cégünk alapításakor kitűzött feladatok egyike egy modern, informatív, letisztult, 21. századi web oldal fejlesztése  volt.  A megvalósítást  természetesen a Usernet Kft.-re bíztuk, akinek ügyvezetőjét Tusnádi Istvánt, korrekt, megbízható, pontos, innovatív szakemberként ismerjük már évek óta. Most sem csalódtunk a Usernet csapatában, hiszen a rövid fejlesztési idő végén egy jól használható, általunk is könnyen feltölthető, tetszetős honlapot kaptunk. Tusi rengeteg ötlete, javaslata, tanácsa közül sokat megfogadtunk, amelyek hozzájárultak ahhoz is, hogy már a kereső optimalizálás elindítása előtt megtalálták cégünket a potenciális ügyfelek. Bátran ajánlom a Usernet Kft. bárkinek, nem fognak csalódni a végeredményt illetően!

Ember ikon Schlenkerné Naár Margit ügyvezető igazgató Abrill Humán Kft.

A Process Solutions és közép-európai leányvállalatai a közelmúltban teljesen megújították az arculatukat. Ennek keretében a Csoport honlapját is a legmodernebb dizájn- és technológiai alapokra helyeztük. Ebben hatalmas segítséget nyújtott a Usernet, hiszen szakmai hozzáértésük, rugalmas és ügyfélbarát hozzállásük révén a bevezetés számos apró nehézségén segítettek át bennünket. Így válhatott az elképzelt dizájn és tartalom működő valósággá, amely hatékonyan kiszolgálja webes látogatóinkat, érkezzenek hozzánk akár mobilon, tableten vagy számítógépen át. Köszönjük!

Ember ikon Szalai András Partner, ügyvezető igazgató Process Solutions Hungary

A mai modern világban nélkülözhetetlen szerepe van a világhálónak és annak, hogy minden fontos információ megtalálható legyen rajta. Cégek esetén a weboldal „kirakatként” funkcionál, melyen keresztül az érdeklődők megismerhetik az adott vállalatot, valamint az általa kínált termékeket, szolgáltatásokat. Fontos tehát, hogy megfelelő „kirakatrendezőnk” legyen, aki tetszetőssé, átláthatóvá és jól kezelhetővé teszi számunkra ezt az eszközt. Ezt a szerepet töltötte be nálunk a Usernet Kft. Mivel egy teljes arculatváltást hajtottunk végre a cégnél, új alapokra kellett helyeznünk a weboldalunkat is. Istvánék minden elvárásunknak maximálisan eleget tettek, gyors és precíz munkájukat ezúton is köszönjük!

Ember ikon Juhászné Lipusz Marianna marketing és export manager Detki Keksz Kft.

Nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ma megkeresett egy Magyarországon működő nagy német cég, mely a korábbi együttműködésünkhöz képest ma a USERNET új honlapjának köszönhetően jóval több területen és volumenben ajánlott fel együttműködést cégemnek. A TWINS Travel új honlapjáról nem csak új információkat szereztek rólunk, ezért más területre is kaphatunk megrendeléseket, de láthatóan a bizalom egyértelműen megnőtt irántunk. Nagyon köszönjük, hogy ilyen bizalomkeltő honlapot készítettek nekünk és őszintén megvallva nem gondoltam, hogy ilyen hamar, egy másfél hónapos működés után már ekkora sikereket érhetünk el vele.

Ember ikon Turcsányi Andrea ügyvezető tulajdonos TWINS Travel Service Kft.

Két éve vagyok szerződéses viszonyban a Usernet-tel, ők készítették a weboldalam. Megbízható üzleti partnernek bizonyultak, és István professzionális szakemberként adott tanácsokat a weboldal felépítése kapcsán. Aki jó weboldalt szeretne, annak mindenképpen javaslom a céget.

Ember ikon Palatinus Zoltán ügyvezető tulajdonos Palatinus Development Service Kft.  

A mai gyorsan fejlődő internetvilágban már a mobil telekommunikációké a főszerep, így hát sosem gondoltam volna, hogy egy építőipari vállalkozásnál is kulcsfontosságú szerepet játszik egy jól működő, stratégiailag kiépített weboldal. A BNI által ismertem meg Tusnádi Istvánt, a Usernet Kft. Ügyvezetőjét, ki a csapatával egy alaposan átgondolt, jól áttekinthető, szerkezetileg letisztult weboldalt hozott létre, mely stílusban teljesen hasonul cégünk színvonalához. Teljes mértékben a csapatra bíztuk a weboldalunkat és lám, az elképzeléseinket teljesen felülmúlta. Köszönjük a precíz munkát és kitartó energiát!

Ember ikon Szabó Tamás ügyvezető Ép-Enteriőr Kft.  

Egy színház számára fontos a profi megjelenés. Szerettük volna, hogy az a sokszínűség, amit a Műhely Produkció képvisel, tükröződjön a megjelenésben is. Elsődleges szempont volt számunkra, amikor honlapunkat szerettük volna elkészíttetni, hogy partnerünk pontosan értse a felhasználói igényeket, és azt le tudja fordítani a megjelenés nyelvére. Könnyű kezelhetőség, gyors reagálás a változó igényekre, profi kiszolgálás. Ezt kaptuk a Usernettől. Örülünk, hogy a webes megjelenés dzsungelében sikerült egy korrekt partnerre akadnunk. 

Ember ikon Kapusi Éva ügyvezető Műhely Produkció Közhasznú Nonprofit Kft.  

Olyan partnert kerestünk, aki a referenciák alapján már bizonyított, aki a megoldásaiban korszerű technológiát alkalmaz, aki az üzemeltetést is vállalja, és aki olyan keretrendszert is biztosít, amelyen keresztül mi is tudjuk módosítani a tartalmakat. A Usernet teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak és a tervezett webes alkalmazás elképzeléseink szerint időben el is készült.

Ember ikon Briski Vilmos ügyvezető igazgató CYEB Energiakereskedő Kft.  

Since 2010 the European Roma Rights Centre is satisfied with the work and support that is provided by Usernet. Since then ERRC have asked Usernet to develop two more website for us: www.errc.org/blog and http://www.dare-net.eu/ and all projects were in good shape and delivered on time. The CMS program that is provided by Usernet is friendly used and we didn’t face any difficulty to use it independently. We are very pleased and work with Usernet now and in future projects as well. 

Ember ikon Dzavit Berisha Publications Officer European Roma Rights Centre

Régóta kerestünk egy olyan partnert, aki nem az általunk felvázolt megoldást valósítja meg, hanem maga áll elő többféle javaslattal. Laikusként az IT-világában eligazodni nem egyszerű, ehhez találtunk remek partnerre az Usernet csapatában. Hozzáállásukért és szakértelmükért köszönet.

Ember ikon Kotrik Viktória operatív vezető Harum Zrt.  

Cégünk különösen összetett, speciális tevékenysége és piacai révén egy új szolgáltató partnerrel való összehangolódás mindig is kihívást jelentett mindkét fél számára. A Usernettel való tárgyalások során azonban hamar kiderült, hogy ezúttal szó sincs ilyen gondokról. Tevékenységünk és igényeink azonnali pontos megértését követően olyan ötleteket és javaslatokat kaptunk a céges honlapunk teljeskörű átalakítására, amelyek nemcsak hogy maximálisan megfeleltek az elvárásainknak, de még tovább is vitték azokat. A Usernetben egy szakmailag kiváló, kreatív és újító partnerre találtunk, aki emellett a legapróbb részletekre is odafigyelve hozta létre és menedzseli továbbra is Internetes jelenlétünket.

Ember ikon Viktória Csonka Corporate Marketing Manager Trocellen GmbH  

Tusnádi Istvánnal a Usernet Kft  ügyvezetőjével a BNI-ban ismerkedtem meg, és csoporttársaim jó tapasztalata valamint a cég nagyszerű referenciái alapján döntöttem az együttműködésről. A Usernet által megalkotott honlap egyúttal új arculatunk meghatározó eleme lett, ráadásul a Google találati listáin termékeink az első tízbe kerültek így cégünk láthatósága jelentősen javult. A fejlesztés során a Usernet nemcsak kreatív de együttműködő is volt, ezért új honlapunk néhány hét alatt elkészült. A nagyon jó tapasztalatok alapján ugyancsak a Usernet Kft-t bíztuk meg az általunk fejlesztett alkalmazások felhasználói felületének kialakításával, mely régi és új ügyfeleink körében egyaránt nagy sikert aratott. E fejlesztés eredményeként honlapunk és termékünk arculata egységes és szép lett. A cég szakmai háttere, ügyfélorientált viselkedése és nagyszerű munkája alapján mindenkinek ajánlom a Usernet Kft-t! 

Ember ikon György István ügyvezető igazgató Dió-Szoftver Kft  

Cégünknél a Usernet Kft. webes munkaidő-nyilvántartó rendszert fejlesztett. Grafikus és operátor kollégáink percre pontosan tudják vezetni az adott feladatokkal töltött idejüket. Mi cégvezetők pedig a projektek elszámolásánál és hatékonysági vizsgálatoknál óriási segítséget kapunk ezekből az adatokból. Kedvünkre szűrhetünk a rendszerben, amikkel hasznos kimutatásokhoz is juthatunk.
Az új projektek árazása mostantól nem megszokásból történik, mivel minden korábbi munkának nyoma van, valós adatokból építkezünk. Köszönjük! Örök hála érte.

Ember ikon Bujdosó Szilvia ügyvezető Hieroglif Reklám Kft. 

Kissé elfogultan azt mondanám, minden marketinges álma egy ilyen kivitelező. A közös munkához mindig proaktívan álltak hozzá és mindenből a legtöbbet hozták ki, időben. Egy egyszerű bemutató oldalt akartunk készíteni, majd bővítettük az elképzelést közösen.  A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk és örülünk, hogy a Usernetet ajánlották nekünk, így mi is jó szívvel ajánljuk őket.

Ember ikon Bak Bernadett marketing vezető Duna Elektronika Kft.  

Weblapunkkal kapcsolatos ötleteinket a Usernet kiegészítette bővítette és hasznos tanácsokkal láttak el minket, melyek be lettek építve az oldalba. A weboldal tervezésénél számtalan, jövőbe mutató fejlesztési lehetőségről tájékoztattak minket, amik a későbbiekben modulárisan ráépíthetők a meglevő oldalunkra, így azt nem kell újra tervezni. A grafikai és szerkezeti fejlesztéseket a megbeszélések után precízen és gyorsan hajtották végre. Istvánnak és csapatának köszönhetően rengeteg potenciális vevő keresi fel cégünket konkrét termék vagy termék csoport után érdeklődve, ezért bátran ajánlom minden vállalkozásnak!

Ember ikon Ágoston Tamás ügyvezető Mérlegmester Kft. 

Vállalatunk járművek bérbeadásával foglalkozik. Ebben a kategóriában nagyon erős a hazai verseny, ezért választottam olyan internetes szolgáltatót, aki szükséges szakértelemmel rendelkezik, hogy kiemelten erőssé tegye a Recentcar online jelenlétét. A Usernet csapata olyannyira bevált, hogy évek óta közösen dolgozunk. Minden nap bizonyítják hozzáértésüket, szakmai rálátásuk elengedhetetlen a cég számára. Köszönet a támogatásért!

Ember ikon Brózik Péter ügyvezető tulajdonos Recentcar Kft. 

A Usernet rendkívül praktikus és szép holnapot készített cégünknek, rövid idő alatt, kedvező áron. Kiemelkedően fontos volt számunkra, hogy a honlapunk barátságos, személyes egyben informatív is legyen, mely naprakész információkkal látja el vevőinket. A Usernet pontosan úgy valósította meg a weboldalt, ahogy elképzeltük, és azóta is bármilyen kérdésünkre gyorsan és nagyon segítőkészen reagálnak.

Ember ikon Fullér Györgyi ügyvezető Sinalisál Kft. 

A Usernet csapata biztos támaszt jelent cégünknek, mivel teljesen egyedi honlapot üzemeltetünk, amit a Usernet készített el. Remekül funkcionál az általuk fejlesztett egyedi árajánlatkészítő program, ami rengeteg időt spórol nekünk. Már több éve eredményesen használjuk a megfelelő ajánlatok elkészítésére és elküldésére, amit az ügyfelek eltérő igényeihez igazítunk. A több mint 3000 terméket számláló webshopunkat folyamatosan frissítjük, ehhez tökéletes megoldás a Usernet CMS, mert kényelmes, egyszerű és villámgyors. Kiemelném István érdemei között, hogy a keresőben az első helyekre hozta fel az oldalunkat, nagyot dobva ezzel a forgalmunkon. Összességében nem is kívánhatnánk testreszabottabb, kézenfekvőbb szolgáltatásokat és segítőkészebb partnert, mint a Usernet. Köszönjük a sok éves együttműködést!

Ember ikon Klenovics Éva ügyvezető tulajdonos Klenotrade Kft. 

A webshop és honlap nagyon fontos része a kiadónknak, ezért kerestünk olyan professzionális partnert, mint a Usernet. Teljesen elégedettek lehetünk a döntéssel, hiszen mind a webshop, mind a weblap beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Munkánkat nagyban megkönnyíti, hogy István és programozó kollegái összekötötték az internetes boltot a belső ügyviteli rendszerünkkel. Fontos számunkra, hogy mindig rendelkezésre állnak, ha kérdésünk akad vagy újítani szeretnénk. Ez a rugalmasság és nyitottság alapozta meg az ideális munkakapcsolatunkat.

Ember ikon Rados Richárd ügyvezető tulajdonos Jaffa Kiadó 

A Usernetesekkel könnyen és gyorsan közös nevezőre jutottunk, mert nagyon alkalmazkodó partnereknek és kiváló szakembereknek ismertük meg őket. Oldalunkkal azóta is elégedettek vagyunk, minden funkciója úgy működik, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szívesen ajánljuk a Usernetet mindenkinek!

Ember ikon Novák László ügyvezető tulajdonos Corner Rendezvényközpont 

Több mint elégedett vagyok a Usernet szolgáltatásával, mert megsokszorozta a vevőim számát, hiszen a Google találati lista élén vagyunk a legtöbb fontos kulcsszavunka. Nagyon sok ügyfelem és ismerősöm kérdezte már, hogy kivel készítettem ilyen gyönyörű holnapot, nekik is mindig Istvánékat ajánlom. Külön örültem, hogy mindennel precízen elkészültek, ritkaság ilyen pontos, hozzáértő szakemberekkel együttműködni.

Ember ikon Németh János ügyvezető Kandeláber Manufaktúra 

Cégünk régóta szeretett volna egy jó minőségű, igényes megjelenésű, egyszerűen kezelhető és könnyen, a lehető legkisebb időráfordítással karbantartható weblapot készíttetni. Két nem túl sikeres próbálkozás után új webáruházunk létrehozása előtt találtuk meg a Usernetet, akik végre megoldották a problémánkat. Oldalunk összetettsége miatt jó néhány, időnként nem várt technikai nehézség merült fel a fejlesztés során, de a Usernet munkatársai mindvégig segítőkészek és rugalmasak voltak. Jelenleg körülbelül 19.000 termék található weboldalunkon amit könnyen, akár Excelből is tudunk néhány perc alatt frissíteni, továbbá alkatrészeink kiválasztását a normál kereső mellett típuskereső is segíti. Új weboldalunkat több százan látogatják naponta. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Usernet munkatársainak!

Ember ikon Szatyina Csaba ügyvezető Gerecsemotor