KAPCSOLAT FELVÉTEL

Ha ajánlatot szeretne kérni vagy csak felvenné velünk a kapcsolatot, kérem töltse ki az alábbi űrlapot vagy hívjon minket a (+36) 70 318-7474 -es központi telefonszámon.

A beérkezett levelekre rövid időn belül válaszolunk! Addig is ajánljuk figyelmébe blog oldalunkat, ahol aktuális témába vágó cikkeket talál.

Megjegyzés:

Küldés

MAGUNKRÓL

A Usernet weboldal és webshop készítéssel valamint online marketing szolgáltatással foglalkozik. Több, mint 10 éve dolgozunk az iparágban, több, mint száz munkával a hátunk mögött. Ez alatt az idő alatt az Internet nagy változáson ment keresztül.

Kezdetben a weboldal jelentette a cégek számára az első lépést a világháló, a World Wide Web felé.

Később jött a webshop láz, melynek során mindenki megpróbált minél nagyobb szeletet kihasítani az e-kereskedelem tortájából.

Az internetes szólás szabadság, a lehetőség, hogy magunk hozzuk létre az információt és juttassuk el bárki számára hozta meg a blog forradalmat, amelynek még nagyobb lökést adott a közösségi média térhódítása.

Napjainkban pedig a mobil telekommunikáció a fejlődés fő mozgató rugója. A tartalom létrehozása és fogyasztása, a közösségi kapcsolattartás, az online vásárlás már nem csak a számítógép előtt ülve történhet, hanem szinte bárhol, köszönhetően az okos-telefonoknak, a táblagépeknek és egy sor másik vezeték nélküli eszköznek.

Bővebben ...