Menü

A weboldal készítés menete

Kapcsolatfelvétel és tanácsadás

A weboldal készítés első lépéseként egy alapos piaci pozíció és konkurencia elemzésre van szükség. Az ügyféllel közösen átnézzük a konkurencia weboldalait, kiválasztjuk azokat a megoldásokat, tartalmi egységeket és funkciókat, amelyek szükségesek egy versenyképes weboldal elkészítéséhez.

Tervezés

A grafikai tervezés során a korábban körvonalazott tartalmi és funkcionális elképzeléseket próbáljuk meg formába önteni. Amennyiben a cég konkrét arculati leírással rendelkezik, ezeknek a felhasználásával készülnek el a grafikai tervek. Egy terv kiválasztása után annak pontosítása, a részletek kidolgozása szintén a tervezés feladatai közé tartozik.

Kivitelezés

Ebben a fázisban lesz a grafikai tervekből működőképes weboldal. Weboldalainkhoz minden esetben testreszabott CMS-t más néven tartalomkezelő rendszert adunk, amellyel ügyfelünk saját maga tudja a weboldalt karbantartani.

Feltöltés, tesztelés

A kész weboldalt egy ideiglenes címen elhelyezve a CMS tartalomkezelő rendszerrel töltjük fel tartalommal és oktatással segítjük a betanulási folyamatot. Feltöltés közben a weboldalt folyamatosan teszteljük többfajta böngésző programmal és platformon annak érdekében, hogy ne az indulás után derüljön ki egy olyan hiba, amely a látogatóra rossz benyomást kelthet.

Keresőoptimalizálás

A weboldal népszerűsítésének elsődleges eszköze a keresőoptimalizálás. A folyamat már a weboldal tervezése során elindul: az oldal szerkezetet és grafikát úgy alakítjuk ki, hogy az maximálisan keresőbarát legyen. A keresőoptimalizálás nem működik megfelelő oldal tartalom nélkül. Cikkírói tapasztalatainkat megosztva ügyfelünkkel biztosítjuk, hogy az oldal a későbbi tartalomfeltöltések során is keresőbarát információkkal legyen ellátva.

A magasabb szintű keresőoptimalizálást támogatja kereső helyezés figyelő szoftverünk, amely napi rendszerességgel képes ellenőrizni a weboldal Google helyezéseit és az eredményeket azonnal továbbítja ügyfelünknek.

Átadás és site indítás

A weboldal tartalommal való feltöltése és végső tesztelése után készen áll az indulásra. Az indulás kezdő pillanataiban folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk annak érdekében, hogy ha valami apró hiba van azonnal javítani tudjuk és a látogatókat tökéletes látvány és tartalom fogadja.

Üzemeltetés és utógondozás

A weboldal indítás után a sikerhez folyamatos utógondozásra van szükség az ügyfél részéről és tanácsadásra a fejlesztő részéről. A keresőoptimalizálást linképítéssel kell támogatni, a kereső helyezések eredménye alapján a weboldalt folyamatosan bővíteni, módosítani kell, csak így lehet hosszú távon sikert elérni. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a folyamatos önképzésre. Szakmai cikkekkel és személyes tanácsadással támogatjuk ügyfeleinket a közös siker érdekében.

Kérje árajánlatunkat weboldal készítésre!

Ajánlatodra 6 órán belül válaszolunk

Kiemelném István érdemei között, hogy a keresőben az első helyekre hozta fel az oldalunkat, nagyot dobva ezzel a forgalmunkon. Összességében nem is kívánhatnánk testreszabottabb, kézenfekvőbb szolgáltatásokat és segítőkészebb partnert, mint a Usernet.

Klenovics Éva
ügyvezető tulajdonos
Klenotrade Kft. 

... a Csoport honlapját is a legmodernebb dizájn- és technológiai alapokra helyeztük. Ebben hatalmas segítséget nyújtott a Usernet, hiszen szakmai hozzáértésük, rugalmas és ügyfélbarát hozzáállásük révén a bevezetés számos apró nehézségén segítettek át bennünket ...

Szalai András Partner, ügyvezető igazgató Process Solutions Hungary

Kiemelt Ügyfeleink

Ügyfeleink között tudhatjuk az alábbi vállalatokat

Referenciáink

Válogatás az elmúlt 16 év több száz referenciája közül