Egyedi webfejlesztés projekteket valósítunk meg 18 éve

Egyedi webfejlesztés

Ahhoz, hogy vállalkozásod sikeres legyen a weben, ki kell tűnnöd a sablonra épülő tucat weboldalak tömegéből. A cégedre szabott egyedi webfejlesztés arculatodra és tevékenységedre szabott egyedi design-t és olyan funkciókat tartalmaz, amelyre azonnal felfigyelnek a látogatók és megrendelőid lesznek.

Az elmúlt 19 évben 387 webes projektet vittünk végig.

Dolgoztunk a Michelin-nek, a Prevital-nak, a ClearWater-nek, az Opel Dunának, a Billerbeck-nek és számtalan saját területén piacvezető cégnek.

Célunk, hogy versenytársaid felmérése után olyan webes megoldásokat nyújtsunk neked, amelyekkel te is a legjobbak között lehetsz.

Egyedi webfejlesztés

Milyen esetekben célszerű egyedi webfejlesztést választani?

Az egyedi fejlesztések jellemzően a design, a funkcionalitás és a megbízhatóság terén mutatnak túl a sablon „dobozos” megoldásokon.

Abban az esetben, ha a céges arculatra szabott, egyedi grafikai elemekkel szeretnél kitűnni a versenytársak közül, ha olyan funkciókra van szükséged, amelyek pontosan az igényeidre vannak szabva és ha kiemelten fontos, hogy weboldalad hosszú éveken keresztül megbízhatóan működjön, akkor az egyedi fejlesztést javasoljuk neked.

Az egyedi fejlesztésű weboldalak további előnye:

 • magasabb biztonság: a bizonytalan forrásból származó plugin bővítmények elhagyásával a weboldal hosszú éveken keresztül megbízhatóan és biztonságosan üzemel
 • teljesen rugalmas, kötöttségek nélküli grafika alkalmazása: nem kell a sablonok által nyújtott szigorú megkötéseket figyelembe venni a tervezés során
 • külső rendszerek integrációja: tetszőleges számlázó, készletnyilvántartó, ERP vagy más ügyviteli rendszerrel integrálható a weboldal
 • skálázhatóság, bővíthetőség: nincsenek megkötések a menüpontok számában. A weboldal bármilyen irányban tetszőlegesen bővíthető.

Webfejlesztés szolgáltatásaink

Céges weboldalak

Online marketing eszközökkel támogatott, reszponzív és keresőbarát (SEO) weboldalak készítése

Nagyvállalati
multisite-ok

Jogosultság vezérelt, központi tartalomkezelő rendszerből adminisztrálható weboldalak fejlesztése

Portálok

Több ezer cikkel rendelkező hírportálok, információs portálok készítése

Belső használatú webes szoftverek

Ingatlan nyilvántartó, tagnyilvántartó-, dokumentumkezelő-, ticketing-, pályázati értékelő rendszerek fejlesztése

Webfejlesztés referenciáink

Hogyan dolgozunk?

1. Konzultáció, igény felmérés: megismerkedünk a cégeddel, a projekttel és az iparággal. Az összegyűjtött információkból specifikációt készítünk. A tételes árajánlat tartalmazza a munkafolyamat leírását, valamint az elvégzendő feladatok idő- és költség vonzatát.

2. Kutatás és tervezés: átnézzük a versenytársaidat és olyan felhasználói élmény alapú kutatásokat végzünk, melyek célja az online stratégia megalkotása. Drótvázakat rajzolunk, amelyek bemutatják a weboldal szerkezetét. A kutatás után elkészítjük a grafikai terveket, melyek már arculati színekkel, 1:1 méretarányban, böngészőből megtekinthetően mutatják be a site végleges megjelenését.

3. Programozás: a programozási szakasz két részből áll, a frontend és a backend fejlesztésből. A frontend fejlesztés a grafikai tervekből egy HTML alapú, böngészőben megjelenő reszponzív weboldalt hoz létre. A backend programozás pedig lehetővé teszi a webes felület mögött álló adatbázis vezérelt funkciók megvalósítását, valamint a tartalomkezelő rendszerből történő szerkeszthetőséget.

4. Tartalomfeltöltés, keresőoptimalizálás: A kész weboldalon a korábbi tesztelésre használt szövegeket lecseréljük a véglegesre. Szükség esetén a régi weboldalról migráljuk a tartalmakat az újra. Annak érdekében, hogy az új site a lehető legjobb helyezéseket érje el, keresőoptimalizálást végzünk. A helyezések megőrzése érdekében a régi URL-eket átirányítjuk az újakra.

5. Tesztelés, élesítés: a kész weboldalt különböző eszközökön és böngészőkben teszteljük. Tesztelési ellenőrző listánk lehetővé teszi, hogy egy apróság se kerülje el figyelmünket és a weboldal hibátlanul kerüljön élesítésre. Az élesítés után gondoskodunk a hosszú távú biztonságos üzemeltetéséről.

Gyors ajánlatkérés

Milyen technológiákat használunk?

Frontend oldalon:

 • PHP7
 • CSS3
 • JavaScript
 • TypeScript
 • JavaScript és CSS keresztrendszerek

Backend oldalon:

 • PHP
 • MySQL
 • PHP keretrendszerek

Az egyedi webfejlesztés előnyei

Az elmúlt 19 év tapasztalata alapján összeszedném, hogy melyek azok a legfontosabb előnyök, amelyek az egyedi webfejlesztés mellett szólnak.

Teljesen egyedi, az arculatra, tartalomra és funkcionalitásra szabott grafika: még egy laikus látogató is észreveszi, ha a weboldal megjelenése igénytelen, nem az adott funkcióra és tartalomra van szabva, kinézete sablonos megoldásokat alkalmaz. Mivel a látogatók sokszor a böngészőn keresztül találkoznak először a céggel, a hibátlan, professzionális megjelenés alapvető fontosságú a bizalom kiépítése céljából.

Teljesen egyedi, személyre szabott funkcionaliás: egyedi fejlesztéseinknél nincsenek megkötések, teljes mértékben az igényekhez tudjuk igazítani a működést. Nem kell a sablon megoldások korlátjaihoz igazodni, a fejlesztés során a hatékonyságot és az ügyfél igényeket tudjuk szem előtt tartani.

Külső szolgáltatásokkal történő integráció: az egyedi fejlesztések lehetővé teszik, hogy a weboldal vagy webáruház szinte bármilyen külső rendszerhez kapcsolódni tudjon, legyen az egy készletnyilvántartó, ERP vagy számlázó rendszer. Egyedi fejlesztéseink egy részénél olyan szoftverekkel történő összekapcsolást kellett megvalósítanunk, amelyekre addig nem voltak lefejlesztett megoldások.

Biztonság, hibamentesség: az általunk fejlesztett weboldalakat a legapróbb részletekig ismerjük, így teljeskörű garanciát tudunk vállalni a hosszú távú hibamentes működésükre. Több olyan egyedi fejlesztés referenciánk van (pl. Vöröskereszt tagnyilvántartó rendszer), ahol sablon rendszerekkel nem elérhető, magasfokú adatbiztonságot kellett megvalósítanunk.

Skálázhatóság, továbbfejleszthetőség: olyan weboldalakat fejlesztünk, amelyeknél nem kell azon aggódnod, hogy kinövöd és emiatt újat kell készítened. Fejlesztéseink olyan megoldásokon alapulnak, amelyek lehetővé teszik a dinamikus bővíthetőséget, legyen szó egy új menüpont vagy akár egy új funkció hozzáadásáról.

A készen vásárolt sablon oldalak ezzel szemben meghatározott számú elrendezéssel és funkcionalitással bírnak, amelyek gátat szabnak a bővíthetőségnek.

Keresőbarát kialakítás: az egyedi webfejlesztéseknél maximálisan be tudjuk tartani a Google ajánlásait szerkezet, sebesség és tartalom szempontjából is, így a kész oldal a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani a keresőkben.

Rólunk mondták

Árajánlat kérés

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, 6 órán belül válaszolni fogok.

Tusnádi István vagyok a Usernet ügyvezetője

Én válaszolok a megkeresésekre.

Itt olvashattál rólunk

19 év tapasztalat
387 projekt
204 referencia munka
218 szakmai cikk