Menü

Dupla vagy három rétegű üvegezést válasszak műanyag ablakomhoz?

2010. július 17. | 236 |

Ha dupla vagy hármas üvegezést kapsz?

  • Milyen kettős üvegezést tehet az otthonod számára
  • A hármas üvegezés további előnyei
  • Dupla vagy hármas üvegezés kiválasztása

A kettős és hármas üvegezésű ablakok hővisszatartó képességgel, zajtalanítással és otthona biztonságosabbá tételével jelentős javulást jelentenek az egyablakos ablakokon. De hogyan döntesz arról, hogy az üvegezés melyik típusa az Ön számára legmegfelelőbb? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, így biztos lehet benne, hogy telepítette a tökéletes ablakokat otthonában

Milyen kettős üvegezést tehet az otthonod számára

A piszkozatok megtartása és a hő megtartása, a kettős üvegezés segít az otthoni tartózkodásnak hosszabb ideig tartani és hatékonyan csökkenteni az energiaszámlákat. A hőtartás olyan fontos, nem csak a személyes kényelem és az energiaköltségek, hanem az Ön szénlábnyomának is.

A hármas üvegezés további előnyei

Az energiahatékonyságot az energiamérésekkel mérik, így a magasabb értékek - jellemzően "A" vagy annál magasabbak - a legjobb eredményeket kínálják. Minden olyan "B" vagy annál alacsonyabb ablak, amely egy év alatt több energiát veszít, többet veszít.

Ha az otthona déli fekvésű, válassza a kettős üvegezésű ablakokat az "A +" energiateljesítmény mellett. Különleges alacsony vasüvegeket használnak, hogy több helyet melegítsenek a szobában, így a napsugarak legnagyobb részét kihasználják.

Sokan gyakran kérdezik, hogy vajon a tripla üvegezés különbséget tesz-e, de az A ++ lehetséges legmagasabb energiateljesítményével a hármas üvegezés a legjobb megoldás, ha meg akarja tartani a maximális hőmennyiséget.

Dupla vagy hármas üvegezés kiválasztása

Két alacsony üvegből és egy alacsony vasüvegből készült üvegből készült, a hármas üvegezés a leginkább energiatakarékos üvegezés a piacon. A hármas üvegezés kiváló hangszigetelési tulajdonságaiból is ismert, és nagyszerű munkát végez a zavaró zajok csökkentésében.

A megfelelő típusú üvegezés kiválasztása az Ön személyes igényeitől függ. Minden otthon különböző, és fontos, hogy értékelje a Windows szoba szobánként. Nem csak egyféle üvegezésű ablak van az egész otthonában - ugyanolyan könnyű telepíteni a különböző helyiségek különböző helyiségeiben, mivel más gyártókkal ellentétben a kettős vagy hármas üvegezésű ablakok ugyanazt a profilt használják.

Dupla üvegezés

Ha otthonában déli fekvésű szobák vannak, akkor legalább háromszoros üvegezéssel kell felszerelnie az "A" minősítést. A dupla üvegezés ez a formája lehetővé teszi a nap további energiáját, segítve Önt abban, hogy kihasználja a szabad hőt.

Összességében, a kettős üvegezés általában olcsóbb, mint a hármas üvegezésű ablakok, és ez gyakran népszerű választás a nagyszerű teljes körű teljesítmény miatt.

Három üvegezés

A hármas üvegezés még nagyobb hőt csaphat otthonában, és ez egy nagyszerű választás a gyakran hideg szobák számára, és nagyon kevés természetes fényt kap. Ezek a szobák északra néznek.

A hozzáadott zajcsökkentési előnyökkel járó bürokrácia a háromszoros üvegezés bölcs választása, ha különösen zajos környezete van, például egy közeli autópálya, vagy ha egy nyüzsgő városban él. A hármas üvegezés kiváló akusztikai teljesítményt nyújt, és egy extra üveglap segít megnövelni az otthoni biztonságot.

Valószínű, hogy otthonában nincs szükség háromágyas üvegezésre minden szobában, ezért gondoskodjon arról, hogy beszéljen a szakértőkkel, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a tökéletes kombinációt. Érdemes megjegyezni, hogy a hármas üvegezés csak bizonyos ablakstílusokkal érhető el - tudod megnézni, hogy mely keretek használhatók hármas üvegezésű ablakokkal.

Tetszett a cikk? Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel és havonta egyszer küldünk egy összefoglaló e-mailt!

Kapcsolódó cikkek