Google helyezés figyelés - egy hasznos online marketint szolgáltatás

Google helyezÉs figyelÉs

Mi az a Google helyezés figyelés?

Egy weboldal Google keresőben való helyezésének figyelésére a legegyszerűbb megoldás, ha behívjuk a keresőt (Google.hu), begépelünk egy keresőszót, majd megszámoljuk hányadik helyen van oldalunk a találati listán. Ez a folyamat 5-10 vagy még több keresőszó esetén nagyon hosszadalmas és kevésbé hatékony, különösen, ha nem az első tízben, hanem hátrébb helyezkedik el az oldal a találati listán.

A másik módszer a kereső helyezések ellenőrzésére azok az online mini alkalmazások, amelyek elsősorban keresőoptimalizálással foglalkozó weboldalak kiegészítő moduljaiként képesek a begépelt keresőszó helyezését rövid időn belül megjeleníteni. Ezek az eszközök bár hatékonyabbak és gyorsabbak, mint a manuális ellenőrzés, az eredmények tárolására és automatikus figyelésre alkalmatlanok.

Mivel a keresőoptimalizálás hosszú távú folyamat, ezért egy weboldal módosításának, fejlesztéseinek hatása a kereső eredményekre követhetetlen az előbb említett eszközök segítségével. A Google folyamatosan változtat a kereső működésének algoritmusán, illetve a konkurens cégek is folyamatosan mindent elkövetnek a jobb helyezések érdekében, ezért különsen fontos, hogy egy esetleges helyezés romlásra azonnal reagálni tudjunk.

Cégünk kifejlesztett egy olyan szoftvert, amellyel mindennemű beavatkozás nélkül, teljesen automatikusan, naprakészen lehet figyelni és ellenőrizni weboldalak Google helyezéseit.

A szoftver minden nap az aktuális helyezés eredményeket egy felhasználó névvel és jelszóval védett online felületen jeleníti meg grafikus formában. Így bárhol, ahol Internet elérési lehetőségünk van, mindössze egy böngésző programra van szükség ahhoz, hogy bejelentkezés után egy pillanat alatt le tudjuk olvasni az aktuális helyezés eredményeket.

Google helyezés ellenőrző szoftverünk lehetővé teszi, hogy tetszőleges számú weboldal, tetszőleges számú kulcsszavának napi figyelését követni tudjuk.

Google helyezés figyelés grafikon

Semmi felesleges információ! A kinézetet úgy alakítottuk ki, hogy csak a lényegre koncentráljon, gyorsan és könnyen leolvasható legyen. Bejelentkezés után csak egy pillantást kell vetni az helyezés eredményekre és azonnal láthatóvá válik melyik keresőszó javított, melyik rontott a korábbi pozíciókon.

Egyszerre egy teljes hónap eredménye áttekinthető, de a felső menüsorban lehetőség van arra, hogy havi bontásban akár több évre visszamenőleg is ellenőrizni lehessen az eredményeket.

Ügyfeleink számára jó hír, hogy Google helyezés ellenőrző szoftverünk teljes mértékben integrálható saját CMS-ükbe, ezzel a tartalomkezelő rendszeren belül bármikor ellenőrizhetik a kereső helyezéseiket és nem kell egy külön felületet ehhez igénybe venni.

Küldjön nekünk egy e-mail-t az alábbi űrlap kitöltésével és 1 napon belül Önnek is lehet automatikus Google helyezés figyelés szoftvere!

Üzenet:

Küldés

Olvasson tovább!

BLOG

Online marketing eszközök vállalkozásod bővüléséhez

Online marketing eszközök vállalkozásod bővüléséhez

Vállalkozásod töretlenül fog fejlődni a jövőben? Minden bizonnyal – feltételezve – hogy kiaknázod a legújabb marketing eszközökben ...


10 ötlet a tökéletes cikk írásához

10 ötlet a tökéletes cikk írásához

A Google szerint a weboldalak rangsorolása szempontjából kiemelten fontos, hogy gyakran frissülő, nagy mennyiségű és releváns ...


10 tipp a hatékony Facebook post írásához

10 tipp a hatékony Facebook post írásához

Több, mint 1 milliárd regisztrált látogatóval a Facebook messze a legnépszerűbb közösségi oldal. Természetes, hogy az üzleti ...


20+1 dolog, amit a keresőoptimalizálásról feltétlenül tudnod kell

20+1 dolog, amit a keresőoptimalizálásról feltétlenül tudnod kell

A keresőoptimalizálással kapcsolatban még mindig nagyon sok mítosz él az emberek fejében. Az online marketing szerepét még mindig ...


A tökéletes webshop termékfotók titka - tippek és trükkök

A tökéletes webshop termékfotók titka - tippek és trükkök

Egy 2007-es kutatás szerint a webshop termékfotók mérete és minősége kiemelt jelentőséggel bír a vásárlás mint döntés ...


Billerbeck Reál Prémium Csemege AsiaCenter Opel Duna Trocellen ISS Duna Elektronika Polifoam Cyeb ERRC Vári Cukrászda Fleurent L.A.C. Holding Detkikeksz Clearwater